Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

VIITORUL SOLDANU

 
 

VIITORUL SOLDANU

 
BINE ATI VENIT!
 
                      pe                        
web.site-ul...  
echipei de fotbal
VIITORUL SOLDANU
(juniori)
Clasament - Liga 4, Seria Vest
1.Progresul Fundulea - 36 (puncte)
2.Steaua Radovanu - 33
3.AS Mânăstirea - 29
4.FP Viitorul - 27
5.Petrolul Ileana - 26
6.Dinamo Săruleşti - 24
7.Gloria Fundeni - 22
8.Fortuna Tămădău - 21
9.Rapid Ulmeni - 19
10.CS Curcani - 18
11.Avântul Luica - 16
12.Unirea Spanţov - 14
13.Viitorul Şoldanu - 7
14.CS Budeşti - 7
play-off
retrogradare
1.Phoenix Ulmu - 40 (puncte)
2.Spicul Roseţi - 37
3.Venus Independenţa - 27
4.Victoria Lehliu - 25
5.Dunărea Ciocăneşti - 25
6.Unirea Dragalina - 19
7.Dragoş Vodă - 16
8.Dor Mărunt - 16
9.Cuza Vodă - 15
10. Agricola Borcea - 15
11. Avântul Pietroiu - 9
12.Conpet - 9
13.Dunărea Grădiştea - 6
play-off=1 si 2
retrogradare= ultimele 2
PAUZA COMPETITIONALA
Elevii antrenorului MITICA SAVANCEA au terminat pe locul 5 acest tur de campionat dupa "lupte grele" duse pe terenurile adversarilor si chiar pe terenul propriu pentru aceasta clasare, fiind cel mai bun loc ocupat de la infiintare.
In pauza competitionala sa nu credeti ca elevii vor avea zi libera duminica...acestia vor incepe antrenamentele dupa ultimul joc de campionat, antrenamentele desfasurandu-se cum vam spus duminica.
ORA INCEPERII ANTRENAMENTELOR: 10:30
ORA TERMINARII ANTRENAMENTELOR:14:30
Antrenamentele consta in:
incalzire
alergare 12-15 min(3.600m)
gimnastica
acomodarea cu mingea
jocul la doua porti
free counters

RELATARI ECHIPA VIITORUL SOLDANU

Creat Ma 20 apr 2010 12:16:51 +0300 | Ultima modificare Mi 12 oct 2011 22:00:26 +0300

VIITORUL SOLDANU(seniori)--Lumina Frumusani(seniori) 3--1

La fel ca si echipa de juniori si echipa de seniori este venita dupa o infrangere in partida trecuta cu Steaua Radovanu dar asta nu a pus o prea mare greutate. Echipa de seniori are in acest moment 9 puncte din 12 posibile si continua jocurile bune de pe teren propriu. Cu lotul aproape complet echipa a facut un meci bun fara sa lase adversarului motivul de a castiga.
Inca din inceputul partidei s-a vazut echipa care va domina partida reusind ca in min 24 atacantul echipei noastre sa marcheze desprinzandu-se din marcajul strict de 2 oameni si finalizand cu un sut pe langa portar. Pana la pauza jocul s-a jucat doar pe faza de poarta si nu pe goluri cum asteptau oamenii de pe margine. Echipa gazda avand cel putin 6-7 ocazii de gol, iar echipa oaspete ratand 2 ocazii uriase prin 2 lovituri de cap una dintre acestea scoase de fundasul stanga Pirvu Bogdan de pe linia portii.
PAUZA scor: 1-0
In a doua repriza sau marcat 3 goluri impartindu-se in favoarea echipei din Soldanu care au marcat 2 goluri in a doua repriza, unul in min 54 prin atacantul nostru Robert printr-un sut la coltul scurt el fiind reprofilat atacant dupa schimbarea de la pauza a lui Sile.
Avand resurse si ambitie echipa oaspete a reusit sa reduca din diferenta in min 70 din penalty, dar nu acesta fiind scorul final deoarece noul intrat Ionut a marcat din lovitura libera de la 35m in vinclul portii mingea lovind bara si apoi intrand in plasa. Scorul final fiind de 3-1 in favoarea echipei VIITORUL SOLDANU.
Echipa de start: Welan
Baronu, Busta, Marian, bogdan
Robert, Baiazid, Sorin, Nicu
Sile, George
Au mai intrat: Bula, Ion,
VIITORUL SOLDANU(juniori) --Lumina Frumusani(juniori) 4--1
Victorie in sfarsit pentru juniorii echipei VIITORUL SOLDANU care au invins astazi acasa echipa nou-promovata Lumina Frumusani. Venind cu un moral scazut din cauza infrangerii inexplicabile de acasa cu Steaua Radovanu.
Din nou ca si la ultimele 2 meciuri echipa de baza nu s-a aflat pe teren in aceasta echipa de azi lipsind 3 titulari de drept ce anul trecut ducea echipa spre victorie in fiecare meci, dar si acest lot de 11 de azi care au intrat din primul minut au facut impresie frumoasa reusind sa invinga cu un categoric 4-1.
In prima repriza jocul a fost condus in intregime si la ocazii si la posesie de echipa noastra jucatorii ratand iar ca si in meciul trecut ocazii memorabile pana in min 25 cand golgeterul de anul trecut SILE a reusit sa marcheze dupa o cursa de 40m si o finalizare in stilul lui.
Pana la pauza scorul s-a mai modificat de 2 ori in favoarea echipei VIITORUL SOLDANU marcator fiind acelasi SILE cu 2 reusite. Acesta a fost rezultatul la pauza.

PAUZA VIITORUL SOLDANU--Lumina Frumusani 3-0

In a doua repriza jocul echipei noastre nu a mai fost unul pe goluri ci doar pe ocazii reusin doar 1 gol in repriza a doua prin mijlocasul central ALI dar nu inainte ca echipa din Frumusani sa dea golul de onoare. Scorul final fiind de 4-1 in favoarea noastra.

SCHIMBARI: au mai intrat Mihai, Iuli, Bita
ECHIPA DE START: Alexandru
Gigi, Ica, Mihai, Florica
Costi, Ali, Heidi, Flavi
Sile, ClaudiuVIITORUL SOLDANU( seniori) --Steaua Radovanu( seniori) 0--4

Daca acest meci se anunta un derby asadar la scor nu a fost decat la jocul din teren si la ocaziile de poarta putem sa vorbim de un derby. Deci o echipa a marcat si alta a ratat '' chiar si penalty'' chiar si ocazii singur cu portarul dar nu a fost sa fie, ca in meciul de juniori echipa de seniori s-a jucat cu ocaziile si pe cateva greseli s-au luat golurile.
Golurile s-au impartit pe reprize 2 intr-o repriza 2 intralta ocaziile fiind in primele reprize egale cu un minus pentru VIITORUL care nu au marcat Radovanu marcand.
PAUZA
Dupa pauza ocaziile au fost mai clare ratandu-se din toate pozitiile si intr-o parte si intralta tot echipa oaspete marcand inca 2 goluri. Ultimele 20 minute meciul s-a jucat pe contre ratandu-se ocazii mari la ambele porti si de partea noastra si un penalty.
Deci dupa un loc 3 inainte de aceasta etapa ne asteptam la o coborare de cateva locuri, punctele speram sa le obtinem in meciurile viitoare, urmatorul meci fiind acasa cu Lumina Frumusani.
ECHIPA DE START: WELAN
DAN, BARONU, BULA, BOGDAN
ROBERT, SORIN, BUSTA, BAIAZID
SILE GEORGE
Inainte de aceasta etapa golgeterul campionatului in primele 2 etape a fost atacantul nostru ENCIU GEORGE cu 5 reusite candidand la titlul de golgeterul sezonului.
VIITORUL SOLDANU(juniori)--Steaua Radovanu(juniori) 0--2Cel mai prost meci de la infiintarea echipei de juniori s-a derulat astazi cu echipa vecina Steaua Radovanu, meci ce normal trebuia castigat de dinaintea partidei spunand asta ca un fapt divers al celebrei vorbe a patronului echipei de fotbal steaua ''75-0" meciul fiind castigat de dinaintea jucarii meciului.
Deci fara sa judecam gresit echipa de baza care a intrat fara 4 titulari din meciul de etapa trecuta castigat cu 8-1, echipa s-a batutu practic singura fara nici o scuza, deoarece arbitrajul a fost impecabil si jocul la discretia noastra.
Prin aceste cuvinte echipa trebuie sa fie si criticata dupa jocul foarte slab prestat crezandu-se invingatori de dinainte, venind si dupa un meci din etapa trecuta care a spulberat cu 8-1 fiind acum noi in partea negativa chiar daca scorul nu duce la o infrangere rusinoasa.
In primele 3 etape echipa a acumulat doar 3 puncte cu un golaveraj de 9-5 si o clasare rusinoasa telul fiind clasarea in primele 2 echipe la duel cu echipa campioana din seria trecuta Unirea Spantov care si-au anuntat candidatura la primul loc dar oare vom putea noi cu asemenea meciuri si infrangeri neasteptate sa putem face surpriza....cred ca nu.
Poate jucatorii se vor destepta si vor reveni cu picioarele pe pamant si nu la 2m deasupra pamantului nici la 2 cm.
Tin sa MULTUMESC ECHIPEI STEAUA RADOVANU pentru daruire si pentru victorie.
Cum spuneam in teren a intrat o echipa fara 4 titulari opriti pentru echipa mare asta nefiind o scuza. Echipele s-au tatonat in primele 25 de minute cu un joc clar mai slab de partea noastra dar cu cateva ocazii notabile prin cei doi atacanti Claudiu si Goe facandu-l pe portarul advers mare prin paradele sale. Pana in min 40 cand echipa oaspete marcheaza la singura ocazie clara de gol, deci 0-1 este si rezultatul la pauza.
PAUZA
Dupa pauza jocul echipei s-a schimbat radical pauza dintre reprize fiind de prisos jocul crescand clar in atac unde au venit si ocaziile memorabile care singur cu portarul si cele 3 ratari din 3-4m de linia porti. Dupa cel putin 10 ocazii clare de a marca si un asalt si cu fundasii pe sfarsitul meciului echipa oaspete a profitat de acest lucru si a pus capat meciului in ultimele 3 minute cand au marcat pentru 0-2.
Asadar echipa a terminat al doilea meci din 3 infranta
Sa Speram ca saptamana viitoare la meciul de acasa cu Lumina Frumusani se va schimba ceva si echipa va juca si pe goluri nu numai pe ratari.
Imi cer SCUZE pentru criticile echipei dar trebuie criticat la infrangeri si laudati la victoriiPartizan Crivat( JUNIORI) --VIITORUL SOLDANU (JUNIORI) 1--8

Partizan Crivat(SENIORI)--VIITORUL SOLDANU(SENIORI) 3-4

Un meci de 3 puncte la care ambele echipe s-au infruntat crancen pana la sfarsitul meciului scorul inainte de fluierul final ar arbitrului fiind unul in favoarea Soldanului.
Neputand sa joace acasa in conditii de gazde 100% echipa din Crivat a fost nevoita sa joace pe stadionul echipei Steaua Radovanu si dupa cum a decurs meciul (gazdele) din Crivat au jucat foarte bine pentru o echipa nou-promovata punand mari probleme echipei din Soldanu conducand in prima repriza cu 2-1. Acest scor s-a schimbat pana la pauza el fiind 2-2 cu MARI GRESELI DE ARBITRAJ echipei oaspete(VIITORUL) fiindu-i refuzate doua lovituri de la 11m clare.
PAUZA 2-2
Dupa pauza meciul s-a schimbat putin in favoarea oaspetilor si dupa inca un penalty neacordat scorul s-a schimbat in 2-3 gol venit dupa o pasa de pe partea stanga batuta cu exactitate de Bogdan la finalele caruia Busta a marcat majorand astfel scorul. Scorul nu a ramas pentru mult timp asa el majorandu-se la 2-4 prin mijlocasul stanga al Soldanului.
Nici acesta nu a fost scorul final echipa gazda inscriind pentru 3-4 in minutele de prelungire.
ECHIPA DE START: Portar: WELAN
Fundasi: Bogdan, Dan, Baronu, Bula
Mijlocasi: Busta, Baiazid, Sorin,
Atacanti: George, Robert, Sile
MARCATORI: George-2, Busta, Sorin,
Au mai jucat: COSTI, ION, MIHAI,

Etapa viitoare echipa va intanli acasa liderul Steaua Radovanu in a 3-a etapa a sezonuluiBAFTAAA VIITORUL SOLDANUAl doilea meci din campionat prima victorie, si nu una grea ci la scor mare cum echipa era obisnuita in sezonul trecut. Echipa nou infiintat acest meci fiind primul jucat de ei nu a putut rezista ocupantei locului 3 din campionatul trecut care au facut scor, fiecare faza fiind un real pericol pentru poarta adversa.
Meciul s-a disputat in conditii foarte bune fara incidente sau faze controversate ale arbitrilor. Chiar daca meciul era in deplasare echipa a jucat ca si cum ar fi fost acasa fara sa fragmenteze meciul.
MARCATORI: SILE------3
COSTI----2
GOE------1
FLAVI----1
BOGDAN--1
Meciul de etapa viitoare este pe teren propriu cu Steaua Radovanu de la ora 15:00.VIITORUL SOLDANU--Avantul Luica (SENIORI) 5--2

O prima etapa cu victorie pentru SENIORII echipei din localitate VIITORUL SOLDANU, care a castigat cu un neverosibil 5-2 acasa cu Avantul Luica.
Jocul a fost rezultatul unui meci care in cateva faze a fost "scapat din mana de arbitrul central" fluierand aiurea la cateva faze si impartind cartonase galbene si intr-o parte si in alta fara prea mari retineri.
Datorita acestei maniere de arbitraj meciul putea fi oprit datorita furiei ambelor echipe, jocul in repriza a doua datorita centralului putea fi oprit...
Lasand la oparte arbitrajul echipa a jucat foarte bine aceasta fiind "viitorul de maine", cu cativa jucatori tineri de mare perspectiva adusi la prima echipa de la juniori in acest inceput de sezon plus un aport de experienta din partea jucatorilor ramasi la echipa.
Meciul a inceput cu 2 goluri in 10 minute ambele date de atacantul George, asadar fara prea multe batai de cap scorul s-a modificat din nou in min 21 cand fundasul central BUSTA a marcat dupa o centrare de la punctul din dreapta a coltului ternului si o reluare fara nici un reflex al portarului oaspetilor.
Acest scor nu a ramas pentru mult timp asa el modificandu-se tot in favoarea noastra prin golgeterul campionatului din sezonul trecut care a fructificat o eroare in apararea adversa sutul lui fiind deviat in poarta de un jucator de la oaspeti.
Scorul la pauza nu a fost de 4-0 deoarece dintr-o lovitura libera a rezultat si golul de 4-1 al oaspetilor.
PAUZA
Dupa pauza jocul a degenerat complet prin deciziile eronate ale arbitrului de centru de la acest meci el impartind cartonase si intr-o parte si in alta fara mari fructificari in duelurile de cartonas. Asadar jocul a fost intrerupt pentru 2-3 minute datorita "Domnului Arbitru" care scapasa jocul din mana riscand in unele momente de tensiune ale jocului sa fie chiar lovit.
In aceste conditii de joc haotic facut asa chiar de arbitru si dupa 2 schimbari in ambele echipe scorul se majoreaza la 5-1 dupa un al doilea gol al Fostului atacant al juniorilor SILE scapat singur cu portarul a facut ce trebuia sa faca, sa marcheze.
Scorul final nu a fost acesta echipa oaspete primind un penalty in min 70 al meciului fructificand fara probleme lovitura de pedapsa. Asadar din min 70 pana la final s-a jucat cu ocaziile ambele echipe dar fara rezultate privind scorul.
ECHIPA DE START: PORTAR:
Welan
FUNDASI:
Bogdan
Dan
Busta
Baronu
MIJLOCASI
Bogdan(3)
Sorin
Ion
Bula
ATACANTI
Sile
George
AVERTIZATI CU GALBEN: George, Sile, Baronu, Ion, Welan, Dan, Bula, Busta,
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one